Pachet Bai

Programul propus de noi se adreseza mai ales persoanelor suprasolicitate, carora organismul deja le da semne de suferinta la nivelul aparatului locomotor sau sistemului nervos periferic, majoritatea dintre noi uitand ca relaxarea este primul pas spre ameliorarea starii de sanatate.

Minunatele conditii de mediu specifice zonei contribuie, alaturi de apa sarata, la revigorarea organismului si redobandirea unui echilibru intre starea fizica si psihica. Bioclimatul sedativ de crutare are o actiune somnifera uimitoare, aerul puternic ionizat negativ ajutand organismul in:

  • refacerea dupa efort prelungit,
  • nevroze ocupationale, depresii usoare, astenii, tulburari determinate de stres prelungit (scaderea capacitatii de concentrare, tulburari ale somnului si alte expresii ale oboselii psihice)

Totodata, apa sarata din izvoarele Dealului Muratoarea aduce tamaduire  in cazul afectiunilor de tip reumatologic care necesita recuperare balneofizioterapica si nu numai: afectiuni ginecologice (insuficiența ovariană, cervicite cronice), sistemul nervos periferic (pareze ușoare, sechele după polineuropatii).

Servicii de tratament:


– Evaluarea starii de sanatate
– Recuperare balneofizioterapeutica:

   • hidroterapie (bai cu apa sarata in piscina exterioara, sauna)
    – masaj
    – activitati sportive la spalier si aparate
    – detoxifiere prin osmoza

PROCEDURI

Piscina cu apa sarata

Masaj

Sauna

Detoxifiere prin osmoza

Gimnastica la aparate
Inainte de inceperea sejurului se poate efectua si EKG.

TARIF: 950 lei /pers./ sejur, in regim double

Servicii:

*Cazare 5 nopti ( sosire Duminica- plecare Vineri)

*Pensiune completa

*Tratament (zilnic piscina cu apa sarata + procedurile recomandate de catre medicul dumneavoastra dintre cele prevazute in program).

La recomandarea medicului sau la solicitarea dumneavoastra, puteti opta pentru o dieta hipocalorica, hiposodata, vegetariana, lactovegetariana.

Persoanele cu suferinte cardiace, hipertensiune severa sau alte boli cu risc crescut sunt rugate sa prezinte o adeverinta medicala cu antecedentele de boala pentru a beneficia de anumite proceduri.
Pentru siguranta dumneavoastra si a persoanelor din cadrul complexului de tratament, va rugam sa amanati prezentarea daca ati fost diagnosticat cu:

 • – boli infecto-contagioase in evolutie
 • – boli dermato-veneriene contagioase
 • – tulburari de comportament social datorate psihopatiilor, alcoolismului cronic, toxicomaniei, dementelor senile
 • – incapacitate locomotorie partiala sau totala
 • – insuficienta cardio-respiratorie, B.P.O.C., cord pulmonar cronic
 • – insufienta hepatica, ciroza decompensata
 • – insuficienta renala de orice grad