casa cu tei monteoru

Piscina cu apa sarata, in aer liber

   Intrucat locurile la piscina sunt limitate, nu se fac rezervari. Pentru garantia locurilor disponibile va recomandam sa sositi in jurul orei 9.00 la deschiderea programului.
   Spatiul si confortul clientului nostru sunt importante, astfel ca avem rugamintea sa nu insistati asupra suplimentarii locurilor.
    Va multumim pentru intelegere.
    PROGRAM PISCINA:
    9.00-19.00
  • Bazin de dimensiuni generoase: 15 x 8 metri (adancime: 1m – 1,8m)
  • Apa sarata natural din izvoarele locale aflate in Dealul Muratoarea
  • Tezaur de sanatate, apa fiind bogata in minerale (clorurate, sodice, bromurate, iodurate, calcice, magneziene, sulfuroase) din izvoare cu un grad ridicat de mineralizare (pana la 513 grame/litru)
  • Cure de bai, potrivite pentru detoxifiere, benefice in cazul afectiunilor:
   1. aparatului locomotor: reumatismale degenerative (spondiloze, poliartroza) și abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerală), post-traumatice (redori articulare, status postoperator, status post entorse/ luxații/ fracturi);
   2. ginecologice: insuficiența ovariană, cervicite cronice;
   3. sistemului nervos periferic: pareze ușoare, sechele după polineuropatii;
  • Spatiu reconfortant, realizat din piatra de Naieni (calcar fosilifer, ce provine din sedimentele unei vechi mari preistorice)

  De-a lungul timpului a fost numita „Micul Paradis”, “Perla Buzaului”, “Karlsbad-ul romanesc”, „Mica Elvetie” din Subcarpatii Buzaului sau „Bastonul”, deoarece aici pacientii veneau in baston si dupa bai plecau, miraculos, pe propriile picioare.

  casa cu tei monteoru