CAMERE CU BALCON

Relaxeaza-te si bucura-te de vacanta

Camere cu Balcon

Atmosfera relaxata, in linistea padurii

Camerele au vedere catre piscina, catre gradina, spre livada sau spre padure.

Solicita Rezervare

CAMERA DUBLA SUPERIOARA:

Camerele de la parter (1, 2 si 3) au terasa comuna generoasa, vedere spre gradina si livada si sunt potrivite pentru cei care isi doresc sa auda zumzetul albinelor si freamatul frunzelor dimineata. Camera 4 are o suprafata generoasa, o logie intima si este potrivita pentru familiile cu copii.

Camerele de la mezanin (5, 6, 7 si 8)  sunt dispuse pe acelasi nivel cu restaurantul. Cu o suprafata generoasa si panorama splendida asupra dealurilor inverzite, aceste camere sunt potrivite pentru cei dornici de cromoterapie. Verdele naturii linisteste sufletul si mintea.

– Potrivita pentru 2 adulti  SAU 2 adulti si 2 copii

– Camerele duble superioare au pat matrimonial 200 x 200 cm sau 180cm x 200 cm, 6 camere au vedere spre gradina/piscina si terasa comuna, generoasa; 2 camere au balcon individual;

– Camerele sunt de tip Family, cu posibilitate de canapea extensibila sau pat suplimentar;

-Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv cu cablu, minifrigider, produse de baie, uscator de par.

CAMERA DUBLA STANDARD:

Camerele 101, 102, 103 precum si 110, 111, 112 sunt prevazute cu un mic balcon intim, minunat atunci cand cerul este instelat sau in noptile cu luna plina.

-Potrivita pentru doi adulti sau pentru doi adulti si un copil sub 6 ani

-Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv cu cablu, minifrigider, produse de baie, uscator de par.

Tarife Camere cu Balcon

TIP CAMERA16 ian – 31 mai1 iunie – 10 sept1 iunie – 10 sept11 sept – 15 ian
INCLUDEMIC DEJUN INCLUSMIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC DEJUN INCLUS
Duminica - JoiVineri -Sambata
Camera
Dubla SUPERIOARA
350 lei
/ noapte
450 lei
/ noapte
500 lei
/ noapte
350 lei
/ noapte
Camera
Dubla STANDARD
Cu balcon
330 lei
/ noapte
400 lei
/ noapte
450 lei
/ noapte
330 lei
/ noapte

Check-in:   15:00 – 20:00

Check-out: 08:30 – 11:00

Tarifele pentru copii:

 

  • Copiii sub 3 ani impliniti, care dorm in pat cu adultii au cazarea gratuita, fara mic-dejun sau alte mese incluse si acces gratuit la piscina, fara sezlong/scaun.
  • Copiii intre 3-6 ani impliniti, care dorm in pat cu adultii, platesc 40 % din pretul pachetului/ pers., cu meniu de copil si acces la piscina cu apa sarata (sezlong inclus)
  • Copiii intre 6-14 ani impliniti, platesc 75 % din tariful pachetului/ pers. Pachetul contine:  cazare cu pat suplimentar/ canapea extensibila (in functie de disponibilitate), servicii de masa in functie de pachetul ales ( cu MD, PC sau DP), acces la piscina cu apa sarata (sezlong/ scaun inclus)
  • Copiii peste 14 ani: Se achita tariful integral al pachetului/ pers.
  • Pentru un adult si un copil cu varsta sub 3 ani se plateste pretul de camera single si include masa pentru 1 persoana
  • Este necesara transmiterea unei copii de pe certificatul de nastere al copilului la momentul rezervarii camerei.

REZERVÃRI

-este necesara achitarea unui avans de 50% din valoarea pachetului in 5 zile de la primirea facturii proforme sau rezervarea se considera anulata

-avansul se achita prin transfer bancar in baza facturii proforme emise de unitatea hoteliera; este necesara transmiterea pe email a dovezii transferului bancar sau pe whatsapp nr. 0753.025.124

-in cazul achitarii avansului cu tichete de vacanta, unitatea hoteliera emite proforma de avans catre client, urmand ca acesta sa-si asume responsabilitatea pentru transport; clientul va fi instiintat la momentul receptionarii tichetelor;

-diferenta sumei se achita la sosire

Anularea rezervarii: Toate sumele avans la rezervari sunt nerambursabile.

  • Rezervarea se considera ferma si garantata in momentul in care se achita un avans de minim 50% din valoarea totala a rezervarii, urmand ca diferența  să fie achitată la sosirea la recepție.
  • In cazul anularii rezervarii, indiferent de momentul anulării, avansul NU se returneaza. 
  • Daca una sau mai multe persoane din grup renunță la rezervare, va fi retinut avansul pentru camera anulată
  • În cazul ofertelor speciale (Sejur Craciun, Revelion, Paste, 1 Mai, Rusalii, etc), indiferent de momentul anulării, avansul NU se returneaza, iar perioada de sejur nu se poate reprograma.

 

Formularul de rezervare se considera solicitare de confirmare a disponibilitatii serviciilor de cazare. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii.

La rezervare vă dați acceptul de va folosi adresa de email pentru eventuale comunicări pe email din partea proprietății. În caz contrar un email de refuz este suficient pentru a opri astfel de comunicări.

La Casa Cu Tei nu se permite cazarea unui numar mai mare de turisti decat cel mentionat in formularul de rezervare, indiferent de varsta turistilor. In situatii exceptionale se poate modifica tipul camerei rezervate, sau numarul de camere, in limita disponibilitatii si cu achitarea diferentelor de pret (tarife receptie) generate de modificarea respectiva.

Ore de liniste: 22.00- 8.00 respectiv 13.00 – 15.00, intervale in care este interzisa stationarea in lobby sau pe holurile hotelului. Va rugam sa respectati ceilati oaspeti! Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati nu sunt acceptate.

Program de servire a meselor in restaurant/terase: 8:30-20:00. In restaurant si in spatiile comune nu se accepta consumul de bauturi si alimente achizitionate din afara locatiei noastre. Mesele incluse in pachetul turistic se servesc conform programului comunicat.

Animalele de companie indiferent de rasa, talie, etc nu sunt acceptate in interiorul locatiei.

Solicita Rezervare

Acceptam plata cu tichete si carduri de vacanta.