CAMERE CU BALCON

Relaxeaza-te si bucura-te de vacanta

Camere cu Balcon

Atmosfera relaxata, in linistea padurii

Camerele au vedere catre piscina, catre gradina, spre livada sau spre padure.

Solicita Rezervare

CAMERA DUBLA SUPERIOARA:

Camerele de la parter (1, 2 si 3) au terasa comuna generoasa, vedere spre gradina si livada si sunt potrivite pentru cei care isi doresc sa auda zumzetul albinelor si freamatul frunzelor dimineata. Camera 4 are o suprafata generoasa, o logie intima si este potrivita pentru familiile cu copii.

Camerele de la mezanin (5, 6, 7 si 8)  sunt dispuse pe acelasi nivel cu restaurantul. Cu o suprafata generoasa si panorama splendida asupra dealurilor inverzite, aceste camere sunt potrivite pentru cei dornici de cromoterapie. Verdele naturii linisteste sufletul si mintea.

– Potrivita pentru 2 adulti  SAU 2 adulti si 2 copii

– Camerele duble superioare au pat matrimonial 200 x 200 cm sau 180cm x 200 cm, 6 camere au vedere spre gradina/piscina si terasa comuna, generoasa; 2 camere au balcon individual;

– Camerele sunt de tip Family, cu posibilitate de canapea extensibila sau pat suplimentar;

-Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv cu cablu, minifrigider, produse de baie, uscator de par.

CAMERA DUBLA STANDARD:

Camerele 101, 102, 103 precum si 110, 111, 112 sunt prevazute cu un mic balcon intim, minunat atunci cand cerul este instelat sau in noptile cu luna plina.

-Potrivita pentru doi adulti sau pentru doi adulti si un copil sub 6 ani

-Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv cu cablu, minifrigider, produse de baie, uscator de par.

Tarife Camere cu Balcon

TIP CAMERA1 iun – 15 iun15 iun – 30 sept15 iun – 30 sept1 oct – 22 dec
INCLUDEMIC DEJUNMIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC DEJUN
Duminica - JoiVineri -Sambata
Camera
Dubla SUPERIOARA
250 lei
/ noapte
350 lei
/ noapte
380 lei
/ noapte
250 lei
/ noapte
Camera
Dubla STANDARD
Cu balcon
230 lei
/ noapte
320 lei
/ noapte
350 lei
/ noapte
230 lei
/ noapte

Check-in:   14:00 – 20:00

Check-out: 08:30 – 11:00

 • Copiii sub 6 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, pentru o camera cu doi adulti platitori. Micul-dejun se achita separat, la cerere.
 • Copiii 6 -10 ani: se achita 20 lei la cazare/noapte, fara pat suplimentar, pentru o camera cu doi adulti platitori. Micul-dejun este obligatoriu si se achita 20lei/zi. Daca se doreste pat suplimentar/canapea se achita 50 lei/zi.
 • Copii 10 -14 ani: se achita 70 lei la cazare/noapte pentru pat suplimentar/canapea, cu mic-dejun inclus.
 • Persoane peste 14 ani: cazarea se face în condiții de adult.
 • Paturile suplimentare se confirma la cerere, in functie de disponibilitatea din momentul solicitarii. Pentru patul suplimentar /canapea se achita 50 lei/zi.
 • Este necesara transmiterea unei copii de pe certificatul de nastere al copilului la momentul rezervarii camerei.
 • Pentru confirmarea și securizarea rezervării, este necesara achitarea unui avans in valoare de 30% din contravaloarea sejurului sau prima noapte de cazare (in cazul in care se rezerva 1-2 nopti de cazare).
 • Diferenta se va achita la sosirea la pensiune (check-in).
 • Se consideră rezervare garantată doar rezervarea pentru care a fost încasat avansul menționat mai sus.
 • Avansul se poate achita numerar, cu cardul, prin virament sau cu tichete de vacanta valabile.
 • In cazul anularii rezervarii, avansul nu se returneaza. Recomandam in acest caz reprogramarea rezervarii pentru o perioada stabilita de comun acord, in functie de disponibilitatile existente.
 • Avansul nu este rambursabil in caz de no-show. In caz de neprezentare, ne rezervăm dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
 • Dacă intenționați să ajungeți la Casa cu Tei după prima noapte rezervată a sejurului este necesar să ne anunțați cu 7 zile lucrătoare înainte de check-in pentru a evita anularea rezervarii.
 • In cazul plecarii inainte de termen, politica locatiei noastre este de a nu returna contravaloarea serviciilor achitate.

 

Formularul de rezervare se considera solicitare de confirmare a disponibilitatii serviciilor de cazare. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii.

La rezervare vă dați acceptul de va folosi adresa de email pentru eventuale comunicări pe email din partea proprietății. În caz contrar un email de refuz este suficient pentru a opri astfel de comunicări.

La Casa Cu Tei nu se permite cazarea unui numar mai mare de turisti decat cel mentionat in formularul de rezervare, indiferent de varsta turistilor. In situatii exceptionale se poate modifica tipul camerei rezervate, sau numarul de camere, in limita disponibilitatii si cu achitarea diferentelor de pret (tarife receptie) generate de modificarea respectiva.

Ore de liniste: 22.00- 8.00 respectiv 13.00 – 15.00, intervale in care este interzisa stationarea in lobby sau pe holurile hotelului. Va rugam sa respectati ceilati oaspeti! Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati nu sunt acceptate.

Program de servire a meselor in restaurant/terase: 8:30-20:00. In restaurant si in spatiile comune nu se accepta consumul de bauturi si alimente achizitionate din afara locatiei noastre. Mesele incluse in pachetul turistic se servesc conform programului comunicat.

Animalele de companie indiferent de rasa, talie, etc nu sunt acceptate in interiorul locatiei.

Solicita Rezervare

Acceptam plata cu tichete si carduri de vacanta.