CAMERE FARA BALCON

Camere Standard - ETAJUL 1

Camere elegante si reconfortante

 • Camerele 104, 105, 106, 107, 108 sunt situate la acelasi nivel cu sala de sedinte si deasupra restaurantului.
Solicita Rezervare

Camere Economy (tip MANSARDA)

Camere cu suprafata generoasa si atmosfera rustica

Camerele sunt sigure pentru copii, nefiind prevazute cu balcon, iar ferestrele se deschid doar pe oscilo-batant. Ofera o minunata panorama asupra statiunii sau spre Mina de Petrol.

 • Camerele 21, 22, 23 sunt potrivite pentru familiile cu copii, fiind prevazute cu pat suplimentar sau canapea extensibila
Solicita Rezervare

Tarife Camere fara Balcon

TIP CAMERA1 ian – 15 iun15 iun – 30 sept15 iun – 30 sept1 oct – 22 dec
INCLUDEMIC DEJUNMIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC DEJUN
Duminica - JoiVineri -Sambata
Camera
Dubla STANDARD
Fara Balcon
220 lei
/ noapte
300 lei
/ noapte
330 lei
/ noapte
220 lei
/ noapte
Camera
ECONOMY
(tip mansarda)
Fara Balcon
180 lei
/ noapte
280 lei
/ noapte
300 lei
/ noapte
180 lei
/ noapte

Check-in:   14:00 – 20:00

Check-out: 08:30 – 11:00

 • Copiii sub 6 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, pentru o camera cu doi adulti platitori. Micul-dejun se achita separat, la cerere.
 • Copiii 6 -10 ani: se achita 20 lei la cazare/noapte, fara pat suplimentar, pentru o camera cu doi adulti platitori. Micul-dejun este obligatoriu si se achita 20lei/zi. Daca se doreste pat suplimentar/canapea se achita 50 lei/zi.
 • Copii 10 -14 ani: se achita 70 lei la cazare/noapte pentru pat suplimentar/canapea, cu mic-dejun inclus.
 • Persoane peste 14 ani: cazarea se face în condiții de adult.
 • Paturile suplimentare se confirma la cerere, in functie de disponibilitatea din momentul solicitarii. Pentru patul suplimentar /canapea se achita 50 lei/zi.
 • Este necesara transmiterea unei copii de pe certificatul de nastere al copilului la momentul rezervarii camerei.
 • Pentru confirmarea și securizarea rezervării, este necesara achitarea unui avans in valoare de 30% din contravaloarea sejurului sau prima noapte de cazare (in cazul in care se rezerva 1-2 nopti de cazare).
 • Diferenta se va achita la sosirea la pensiune (check-in).
 • Se consideră rezervare garantată doar rezervarea pentru care a fost încasat avansul menționat mai sus.
 • Avansul se poate achita numerar, cu cardul, prin virament sau cu tichete de vacanta valabile.
 • In cazul anularii rezervarii, avansul nu se returneaza. Recomandam in acest caz reprogramarea rezervarii pentru o perioada stabilita de comun acord, in functie de disponibilitatile existente.
 • Avansul nu este rambursabil in caz de no-show. In caz de neprezentare, ne rezervăm dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
 • Dacă intenționați să ajungeți la Casa cu Tei după prima noapte rezervată a sejurului este necesar să ne anunțați cu 7 zile lucrătoare înainte de check-in pentru a evita anularea rezervarii.
 • In cazul plecarii inainte de termen, politica locatiei noastre este de a nu returna contravaloarea serviciilor achitate.

 

Formularul de rezervare se considera solicitare de confirmare a disponibilitatii serviciilor de cazare. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii.

La rezervare vă dați acceptul de va folosi adresa de email pentru eventuale comunicări pe email din partea proprietății. În caz contrar un email de refuz este suficient pentru a opri astfel de comunicări.

La Casa Cu Tei nu se permite cazarea unui numar mai mare de turisti decat cel mentionat in formularul de rezervare, indiferent de varsta turistilor. In situatii exceptionale se poate modifica tipul camerei rezervate, sau numarul de camere, in limita disponibilitatii si cu achitarea diferentelor de pret (tarife receptie) generate de modificarea respectiva.

Ore de liniste: 22.00- 8.00 respectiv 13.00 – 15.00, intervale in care este interzisa stationarea in lobby sau pe holurile hotelului. Va rugam sa respectati ceilati oaspeti! Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati nu sunt acceptate.

Program de servire a meselor in restaurant/terase: 8:30-20:00. In restaurant si in spatiile comune nu se accepta consumul de bauturi si alimente achizitionate din afara locatiei noastre. Mesele incluse in pachetul turistic se servesc conform programului comunicat.

Animalele de companie indiferent de rasa, talie, etc nu sunt acceptate in interiorul locatiei.

Solicita Rezervare

Acceptam plata cu tichete si carduri de vacanta.