Masuri de siguranta sanitara si preventie, in context COVID-19

Siguranța dumneavoastră și a a echipei noastre este de o importanță extremă pentru noi. De accea am luat măsuri suplimentare pentru a ne asigura că sejurul in locatia noastra este plăcut și sigur.

Echipa noastra a primit informații clare privind indicațiile oferite de autoritățile locale și guvernamentale în măsură de prevenție sanitară (INSP, DSV și DSP). Acordăm o atenție specială igienizării punctelor de contact publice cum ar fi recepția, baile, intrarile/iesirile din locatie etc.

Evaluam zilnic starea de sanatate a angajatilor si am pus la dispozitia echipei termometre pentru a se lua temperatura la inceperea si terminarea programului.

Toti oaspetii sunt incurajati sa foloseasca dezinfectant la intrarea in locatie si in spatiile comune, pus la dispozitie gratuit. De asemenea, sunt puse la dispozitia turistilor masti de protectie pentru folosirea lor in spatiile publice inchise, in cazul in care acestia nu au deja.

Urmarim in permanenta recomandarile si instructiunile autoritatilor locale de sanatate, pentru a oferi servicii de calitate, in deplina siguranta . Vom continua sa actualizam aceasta pagina cu cele mai noi informatii privind siguranta sanitara si masurile de preventie reglementate.

Va multumim ca ati ales Casa Cu Tei!

 

PROCEDURI CAZARE

CHECK-IN

In parcare sunt dispuse marcaje pentru Receptie. Va rugam sa respectati indicatiile de acces spre receptie. La intrarea in cladire sunt prevazute covorase cu dezinfectant, afisaj de recomandare a distantarii si dispenser cu dezinfectant. Sugerăm igienizarea mâinilor oaspeților la intrarea și iesirea din locatie.

Receptia este prevazuta cu panou despartitor. Va rugam sa respectati distantarea sociala de 1,5 metri.

Efectuam verificarea temperaturii la check-in, pe cat posibil, si ne rezervam dreptul de a nu primi persoane cu temperatura mai mare de 37,5 grade sau cu simptome vizibile specific COVID-19.

Fisa de cazare va fi completata intr-un spatiu special amenajat, la receptie. Pixurile folosite pentru completare sunt individuale si dezinfectate ulterior. Va rugam sa furnizati personalului datele solicitate (foarte utile in caz de ancheta epidemiologica), cu respectarea normelor GDPR.

Turistilor li se va inmana cheia de la camera, in plic sigilat.

Recomandam limitarea pe cat de mult posibil a tranzactiilor cash. Acceptam plata cu cardul, plata prin virament bancar sau plata cu tichete de vacanta.

Va rugam sa purtati masca de protectie si manusi in interiorul locatiei.

 

DEZINFECTIA CAMERELOR SI A SUPRAFETELOR DIN BAI

Toate camerele au geamuri care permit AERISIREA NATURALA. Unele dintre camere au prevazuta si usa catre balcon.

Acordam o atentie deosebita curateniei efectuate in camera, inainte de sosirea fiecarui oaspete. Camerele vor fi dezinfectate cu maxim 8 ore inainte de sosirea turistilor si vor ramane inchise pana la preluarea acestora.

Fiecare camera este prevazuta cu dezinfectant individual si masca de protectie.

Asternuturile si prosoapele sunt spalate la temperaturi corespunzatoare distrugerii virusurilor si bacteriilor. Suprafetele sunt sterse cu produse specifice.

Telecomenzile de TV, manerele usilor si ale mobilierului, intrerupatoarele, manerele geamurilor sunt dezinfectate inainte si dupa fiecare folosire a camerelor, cu produse specifice.

Toate suprafetele ceramice, de inox, cabina de dus sunt dezinfectate cu produse specifice.

Pentru a limita pe cat posibil interactiunea dumneavoastra cu personalul de curatenie, menajul camerelor va fi facut pe durata sederii turistilor doar la cerere. La fel vom actiona si in cazul consumabilelor (hartie igienica, gel de dus, prosoape).

 

PROCEDURI SERVIREA MESEI LA TERASE

Serviciile de alimentatie sunt desfasurate in conformitate cu recomandarile autoritatilor romane privind siguranta alimentara.

Terasele vor functiona in principal in urmatoarele intervale: Mic-dejun 8.30-10.30, Pranz: 12.30-15.00, Cina:19.00-21.00. Restul intervalelor sunt necesare dezinfectarii si igienizarii teraselor. Incurajam folosirea procedurii de rezervare a meselor.

Mesele pot fi folosite de maxim 4 persoane la aceeasi masa si sunt asezate la distanta de 2 m intre ele. Atentie! Mesele nu pot fi mutate.

Meniurile sunt realizate din hartie, se folosesc individual  si sunt schimbate dupa fiecare utilizare. Incurajam consultarea meniului electronic, afisat pe website-ul locatiei.

Mesele si scaunele sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare. Olivierele si POS-ul sunt dezinfectate dupa fiecare folosire. POS-urile vor fi acoperite cu folie protectoare.

Toti angajatii care intra in contact cu turistii vor fi protejati cu manusi si masca protectie.

Servirea produselor se face in vesela de ceramica, cu tacamuri de inox. Paharele, tacamurile, vesela se spala la masina de spalat vase si depozitate corespunzator.

In vederea eliminarii pe cat posibil a interactiunii la masa, dupa aducerea produselor comandate, servirea se va face in continuare in sistem self-service. Totusi, ospatarii se vor afla la distanta corespunzatoare, pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, atunci cand este necesar.

In cazul parasirii temporare a mesei, in vederea utilizarii bailor, turistii vor purta masca de protectie personala. Langa usa de intrare in baie, turistii au puse la dispozitie dispensere cu dezinfectant. Pentru a asigura spatiul optim de distantare fizica, turistii sunt sfatuiti sa astepte in zona de lobby pana cand se elibereaza baia, astfel incat sa fie maxim 2 persoane in acelasi timp, in incapere.

Frecventa de curatare a spatiilor comune se mareste, holurile, manerele de usa, receptia, lobby-barul, toalete publice etc.), sunt dezinfectate cu produse specifice.

In zonele comune este prevazut gel dezinfectant oferit gratuit pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii.

Recomandam limitarea pe cat de mult posibil a tranzactiilor cash. Acceptam plata cu cardul, plata prin virament bancar sau plata cu tichete de vacanta.

Va rugam sa purtati masca de protectie si manusi in interiorul locatiei.

Va rugam sa furnizati personalului datele solicitate (foarte utile in caz de ancheta epidemiologica), cu respectarea normelor GDPR. Datele solicitate vor include: nume persoana de contact si numar de telefon.

 PROCEDURI PREGATIREA HRANEI

Prepararea hranei este efectuata in blocul alimentar al unitatii, cu respectarea urmatoarelor reguli de igiena:

  • Personalul are analizele obligatorii in termen si este echipat corespunzator: boneta, masca, manusi
  • In zona de preparare este interzis accesul persoanelor straine, fara masca si manusi de protectie
  • In zona de transfer farfurii montate se folosesc manusi si masti de protectie

Urmarim in permanenta recomandarile si instructiunile autoritatilor locale de sanatate, pentru a oferi servicii de calitate, in deplina siguranta . Vom continua sa actualizam aceasta pagina cu cele mai noi informatii privind siguranta sanitara si masurile de preventie reglementate.