OFERTA PRIMĂVERII- 2 nopti cazare+1 noapte GRATUIT

Primăvara asta, pune-te pe primul loc! Cu oferta noastră specială poţi să faci, în sfârşit, ceva şi pentru organismul tău.
Staţiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru are un climat sedativ de cruţare, puternic ionizat negativ. Acesta ajută organismul să se refacă mai repede după efort prelungit.

Aerul puternic ionizat negativ

Ce activitati sunt recomandate? Sunt indicate plimbarile in pas vioi, exercitiile de respiratie profunda, baile de soare .

Beneficii pentru sanatate: acest aer stimuleaza si armonizeaza majoritatea proceselor vitale, dar si pe cele din sfera psihicului si a mentalului; regleaza procesul asimilatiei, intensifica circulatia sangelui si stimuleaza procesele de regenerare. Expunerea pielii la aerul ionizat negativ poate constitui un tratament extrem de eficient contra eczemelor infectioase, contra psoriazisului, pentru vindecarea rapida a arsurilor si diferitelor plagi. Are un efect considerabil contra migrenelor, hipotiroidiei, tulburarilor de circulatie periferica, pentru recuperarea dupa accidente si traumatisme, dar si pentru atenuarea starilor de depresie, astenie.  – Sursa: desprespa.ro

Dacă vrei să intri cu forţe proaspete în acest an, poţi să beneficiezi de factorii climatici deosebiţi.
Acum ai posibilitatea să stai mai mult la Sărata Monteoru şi să plăteşti mai puţin: achiți 2 nopţi de cazare și stai 3! Ai mic dejun inclus pentru toate zilele. 

Camere si tarife de cazare

Vezi aici tarifele camerelor in care te vei caza: https://casacutei.ro/camere/

La restaurantul nostru, ai ocazia să te răsfeţi cu preparate locale, gustoase şi sănătoase.
 

Rezervă acum: 0753 025 124 , casacuteimonteoru@gmail.com