Oferta Revelion 2023-2024

Oferta Revelion 2023-2024

PACHETUL INCLUDE

Sejur 3 nopti

30.12 – 02.01

Cazare cu pensiune completa

Cina de bun-venit

Cina festiva de Revelion

Cina festiva de Sf. Vasile si Carnaval

Programul Sejurului

Sambata

30 Decembrie

Primirea oaspetilor (check-in intre orele 14.00-20.00)

Cina de Bun-Venit (18.30-22.00)

  • Cina de bun-venit (18.30-22.00 ) cu meniu fix, prestabilit, ce include pachet de băuturi. Atmosfera va fi asigurată de DJ.
  • Pachet bauturi: tuica, vin crama Pietroasele 0,5 litri/pers., apa 0,5 litri/pers. Alte tipuri de bauturi se pot comanda a la carte, contra cost.

Duminica

31 Decembrie

Mic-dejun (8.30-10.00)
Tip bufet: selectie de branzeturi si mezeluri, legume, omleta, ochiuri, iaurt, preparate homemade, dulceata de casa, unt, cafea, ceai, cereale cu lapte, prajiturele, fructe, apa, sirop de casa

Pranz (12.30-13.30), cu meniu fix prestabilit (Ciorba, Fel principal, Desert, Pachet de bauturi)

Cină festivă de Revelion ( intre orele 19.00-02.00) ce include: Antreuri, Peste, Fel principal , Desert si Open-Bar (whiskey, vodka, Gin Tonic, Campari Orange, vin Riesling sec de Pietroasele, apa minerala/ plata, soft-drinks gama Coca-Cola, cafea). Programul artistic va fi asigurat de DJ.

Luni

1 Ianuarie

Brunch (11.00-14.00)

  • Ciorba de potroace, fel principal, desert si pachet de bauturi (tuica, vin crama Pietroasele 0,5 litri/pers., apa 0,5 litri/pers. )
  • Alte tipuri de bauturi se pot comanda a la carte, contra cost.

Cină de Sfantul Vasile (18:30 – 23:00)

  • Meniu fix prestabilit si pachet de bauturi. Atmosfera va fi asigurată de DJ. Oaspetii sunt invitati sa isi prezinte costumele la Carnaval. 

Marti

2 Ianuarie

Mic-dejun (8.30-10.30)
Tip bufet: selectie de branzeturi si mezeluri, legume, omleta, ochiuri, iaurt, preparate homemade, dulceata de casa, unt, cafea, ceai, cereale cu lapte, prajiturele, fructe, apa, sirop de casa

Late check-out

Tarife

2.350

Lei

Camera Dubla Superioara

Pret / persoana / intregul sejur

2.250

Lei

ETAJ 1

Camera Dubla Standard

Pret / persoana / intregul sejur

1.950

Lei

Camera Dubla Economy

Pret / persoana / intregul sejur

Procedura de Rezervare

  • Avans la inscriere: 50% din contravaloarea pachetului. Disponibilitatea de rezervare va fi confirmată în scris, iar rezervarea devine fermă la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea totală a serviciilor comandate. Locurile sunt limitate, de aceea va recomandam ca avansul sa fie achitat în maxim 7 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme, urmând ca plata integrală să fie efectuată până la data de 1 decembrie 2023.După această dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans. Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului.

Extra

  • Copiii sub 3 ani: gratuit , daca nu se solicita pat suplimentar si meniu
  • Copiii 4-10 ani: 50% din contravaloarea pachetului, cu meniu de copil si loc la masa festiva de Revelion, cu pat suplimentar/ canapea extensibila (in camera Dubla Superioara sau Economy mansarda)
  • Copiii 11-16 ani: 75% din contravaloarea pachetului, cu meniu de copil si loc la masa festiva de Revelion, cu pat suplimentar/ canapea extensibila (in camera Dubla Superioara sau Economy mansarda)
  • Copiii peste 16 ani: se achita integral

CONDITII DE ANULARE: În situația în care o persoana face dovada medicală ce confirmă infectarea cu Covid 19 în perioada pachetului, sejurul poate fi reprogramat. In caz contrar, avansul achitat nu se restituie. În cazul în care suma nu este achitată integral până la data de 20 decembrie, rezervarea se va anula, iar avansul nu se restituie.

Rezervari

Acceptam plata cu tichete si carduri de vacanta.