OFERTE SPECIALE

Oferte Speciale Sarbatori 2020

Oferte Sejururi

Toate ofertele includ Mic Dejun

Solicita Rezervare

Acceptam plata cu tichete si carduri de vacanta.

  Detalii

  Check-in: 16:00 – 19:00

  Check-out: 08:30 – 11:00

  • Copiii sub 7 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, pentru o camera cu doi adulti platitori. Micul-dejun se achita separat, la cerere.
  • Copii 7 -12 ani: se achita 20 lei la cazare/noapte, fara pat suplimentar, pentru o camera cu doi adulti platitori. Micul-dejun se achita separat, la cerere. Daca se doreste pat suplimentar/canapea se achita 50 lei/zi.
  • Copii 13 -16 ani: se achita 50 lei la cazare/noapte pentru pat suplimentar/canapea.
  • Persoane peste 16 ani: cazarea se face în condiții de adult.
  • Al treilea adult in camera dubla : se va achita 70 lei pentru pat suplimentar/ canapea.
  • Paturile suplimentare se confirma la cerere, in functie de disponibilitatea din momentul solicitarii. Pentru patul suplimentar /canapea se achita 50 lei/zi.
  • Pentru confirmarea și securizarea rezervării, este necesara achitarea unui avans in valoare de 30% din contravaloarea sejurului sau prima noapte de cazare (in cazul in care se rezerva 1-2 nopti de cazare).
  • Diferenta se va achita la sosirea la pensiune (check-in).
  • Se consideră rezervare garantată doar rezervarea pentru care a fost încasat avansul menționat mai sus.
  • Avansul se poate achita numerar, cu cardul, prin virament sau cu tichete de vacanta valabile.
  • In cazul anularii rezervarii, avansul nu se returneaza. Recomandam in acest caz reprogramarea rezervarii pentru o perioada stabilita de comun acord, in functie de disponibilitatile existente.
  • Avansul nu este rambursabil in caz de no-show. In caz de neprezentare, ne rezervăm dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
  • Dacă intenționați să ajungeți la Casa cu Tei după prima noapte rezervată a sejurului este necesar să ne anunțați cu 7 zile lucrătoare înainte de check-in pentru a evita anularea rezervarii.
  • In cazul plecarii inainte de termen, politica locatiei noastre este de a nu returna contravaloarea serviciilor achitate.

   

  Formularul de rezervare se considera solicitare de confirmare a disponibilitatii serviciilor de cazare. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii.

  La rezervare vă dați acceptul de va folosi adresa de email pentru eventuale comunicări pe email din partea proprietății. În caz contrar un email de refuz este suficient pentru a opri astfel de comunicări.

  La Casa Cu Tei nu se permite cazarea unui numar mai mare de turisti decat cel mentionat in formularul de rezervare, indiferent de varsta turistilor. In situatii exceptionale se poate modifica tipul camerei rezervate, sau numarul de camere, in limita disponibilitatii si cu achitarea diferentelor de pret (tarife receptie) generate de modificarea respectiva.

  Ore de liniste: 22.00- 8.00 respectiv 13.00 – 15.00, intervale in care este interzisa stationarea in lobby sau pe holurile hotelului. Va rugam sa respectati ceilati oaspeti! Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati nu sunt acceptate.

  Program de servire a meselor in restaurant/terase: 8:30-21:00. In restaurant si in spatiile comune nu se accepta consumul de bauturi si alimente achizitionate din afara locatiei noastre. Mesele incluse in pachetul turistic se servesc conform programului comunicat, respectiv: mic dejun 8.30 – 10.30, pranz 12.30-15.00, cina 19:00 – 21.00.

  Animalele de companie indiferent de rasa, talie, etc nu sunt acceptate in interiorul locatiei.