POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. VACANTA TUR S.R.L., denumita in continuare  CASA CU TEI,  respecta confidentialitatea oricaror date, informatii legate de utilizatorul inregistrat pe site, precum si a tranzactiilor efectuate de acestia, în conditiile si limitarile impuse de lege.

In conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, CASA CU TEI prelucreaza date cu caracter personal in scopuri legitime, cu respectarea principiilor mentionate in continuare.

 

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea S.C. VACANTA TUR S.R.L.., Cod Unic de Inregistrare  RO4697149, Nr. Inmatriculare  J10/1568/1993, e-mail casacuteimonteoru@gmail.com .

Cum protejam informatiile dumneavoastra

Va oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultima generatie. In cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului si/sau la panoul de administrare al pachetului de gazduire se face doar de catre persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces si sunt obligate să pastreze confidentialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenta si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

De ce colectam informatii

In conformitate cu principiile Regulamentului si a legislatiei in vigoare, CASA CU TEI are obligatia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care ii sunt furnizate.

CASA CU TEI foloseste datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afisarea continutului in limba selectata)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

– Pentru a ne ajuta sa cream și sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

– Pentru imbunatatirea securitatii accesului la serviciile oferite.

Confidentialitatea informatiilor

Nu dezvaluim informatii despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terte persoane / entitati, cu exceptia institutiilor Statului Roman sau Comisiei Europene autorizate sa auditeze activitatea noastra.

Consimtamantul dumneavoastra

Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord cu politica noastră de confidentialitate.

Utilizare cookie-uri

Colectam informatii nenominale de tip cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in cadrul site-ului nostru.

Informatiile nenominale colectate sunt:

Browser-ul web
Sistemul de operare
Rezolutia dispozitivului
Limba browser-ului / sistemului de operare
Date si ora fiecarei actiuni
Adresa URL de referinta
Cuvinte cheie de referinta
Motoare de cautare de referinta
Pagina de intrare, pagina de iesire, pagini accesate
Timpul petrecut pe fiecare pagina
Erori generate in site
Cautari in cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul accepta ca administratorul site-ului poate stabili reguli si limitari privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor si a continutului anumitor sectiuni ale site-ului se realizeaza folosind numele de cont si parola.

Reclamatii si sesizari

In Romania institutia guvernamentala responsabila cu reglementarea protectiei datelor cu caracter personal se numeste Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro