REGULILE CASEI

SOSIREA SI PLECAREA OASPETILOR:

  • Ora de check-in:  14.00-20.00
  • Ora de check-out: 8.30-11.00

La cerere, in limita disponibilitatii, putem onora si serviciul de early check-in (primirea camerei mai devreme de ora mentionata mai sus, începând cu orele 12.00, contra cost, 50 lei) si/sau late check-out (eliberarea camerei nu mai tarziu de orele 16.00, contra cost, 50 lei). Oaspeții care eliberează camerele mai devreme de ora 11.00 pot lăsa bagajele la recepție, fără costuri suplimentare.

PROGRAM RESTAURANT – 8:30-22:00

  • 8.30-10.30 –Mic-dejun
  • 12.30-15.30 – Prânz
  • 18.30-21.30 – Cina. Ultima comanda se ia la orele 20:00.

Intre aceste intervale avem nevoie de timp pentru dezinfectarea utilajelor si a ustensilelor folosite in bucatarie, dar si a veselei si a meselor din restaurant, de aceea va rugam sa respectati pe cat posibil programul propus.

Accesul cu alimente si bauturi din afara pensiunii, nu este permis.

PROGRAMUL DE LINIŞTE:

Din respect pentru toţi oaspeţii cazaţi la Casa Cu Tei, vă rugăm ca în intervalele 21.30- 8.30 respectiv 13.00 – 16.00 să nu staţionaţi în zonele comune.

Dupa orele 22.00, ora inchiderii restaurantului si barului, este permisa socializarea pe balcoane sau pe terasele acoperite, in urmatoarele conditii:

1.Cu respectarea regulamentului de cazare, in special a orelor de liniste legale, respectiv 22.00-8.00

2.Nu este permisa utilizarea dispozitivelor audio din dotarea restaurantului sau a altor dispozitive audio personale.

3.Daca sunt consumate (in camera, pe balcoane sau pe terasa exterioara dupa ora inchiderii unitatii) produse din afara unitatii, ambalajele trebuie depozitate în / langa cosurile pentru deseuri. Daca se constata nerespectari ale prezentului regulament, oaspetii vor fi invitati sa paraseasca zona respectiva pentru a se putea igieniza si pregati restaurantul pentru micul dejun. Se pot aplica taxe de curatenie si de nerespectare a regulamentului de pana la 1.000 lei pentru oaspetii care nu respecta regulile casei.

În situaţia unor reclamaţii repetate nu vom ezita să aplicam măsurile care se impun, inclusiv solicitarea de decazare şi părăsirea proprietăţii, dacă, în ciuda atenţionării, oaspeţii nu se conformeaza regulilor casei.

Animale de companie. Accesul cu animale de companie nu este permis din motive de siguranta si sanatate atat pentru oaspeti cat si pentru echipa pensiunii.

Fumatul. Fumatul nu este permis în camere sau in Restaurant, conform legislatiei in vigoare. Avem amenajate spatii pentru fumatori in aer liber. Casa Cu Tei dispune doar de camere pentru nefumători. In cazul in care nu se respecta aceste prevederi, turistul va suporta o amenda in valoare de 100 euro (valoarea in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua platii), reprezentand serviciile de curatenie a camerelor. Camerele sunt echipate cu senzori de fum.

Prize. Tensiunea de alimentare a prizelor din locatia Casa cu Tei este de 220V. Vă rugăm nu introduceti in prize aparate cu alte valori.

Copii. Copiii de toate vârstele sunt bineveniţi. Ca părinți, însoțitori, tutori ai copiilor, sunteți direct și legal responsabili de acțiunile lor și trebuie să îi supravegheați tot timpul. Pentru siguranța lor, copiii nu trebuie lăsați nesupravegheați în camere, în restaurant, în curtea pensiunii, la locul de joaca, la piscina. Nu raspundem de supravegherea copiilor.

Distrugerile provocate de turisti, sau de copiii minori ai acestora reprezinta exclusiv raspunderea turistilor. Pentru a evita situatiile neplacute, va rugam sa ne anuntati daca pe parcursul sederii dumneavoastra la Casa Cu Tei  ati intampinat astfel de accidente nedorite. Daca vom constata ulterior diverse distrugeri, atunci vom solicita costul total al aducerii la starea initiala a obiectului/lucrarii distruse.

Inregistrare. Oaspeţii trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a se putea caza .Pentru a se evita frauda, trebuie să prezentați la recepție un document de identitate valabil. Acesta poate fi carte de identitate sau pașaport.Clienţii trebuie să furnizeze detalii de contact precum nume, prenume, adresa, număr de telefon, date de identificare precum serie/număr carte de identitate sau paşaport, sau CNP, semnătura. Numele tuturor oaspeților trebuie înregistrate conform legislației în vigoare. Datele sunt considerate cu caracter confidențial.

In situatia in care numarul de persoane adulti / copii sositi la Casa cu Tei nu corespunde cu capacitatea de cazare a camerei rezervate, veti plati costurile aferente la receptie in limita capacitatii maxime admise.

In situatia sosirii unui numar mai mare de persoane decat cel pentru care exista rezervare, iar oaspetii sunt recalcitranti, ne rezervam dreptul de a nu permite cazarea indiferent daca au sau nu rezervare.

Anularea rezervarii: Toate sumele avans la rezervari sunt nerambursabile.

•          Rezervarea se considera ferma si garantata in momentul in care se achita un avans de minim 50% din valoarea totala a rezervarii, urmand ca diferența să fie achitată la sosirea la recepție.

•          In cazul anularii rezervarii, indiferent de momentul anulării, avansul NU se returneaza.

•          Daca una sau mai multe persoane din grup renunță la rezervare, va fi retinut avansul pentru camera anulată

•          În cazul ofertelor speciale ( ex Rusalii, Mini-vacanta de 15 august, etc), indiferent de momentul anulării, avansul NU se returneaza, iar perioada de sejur nu se poate reprograma

Taxa de neprezentare. Neprezentarea la check-in va avea ca efect taxarea nopții de cazare sau pierderea sumei avans.

Obiectele Pierdute. Casa Cu Tei nu își poate asuma lucrurile pierdute, furate sau deteriorate pe timpul șederii în locatie. Dacă descoperiți ca ați uitat ceva vă rugăm să sunați imediat la 0753 025 124 și ne vom da toată silința să găsim obiectul pierdut și să vi-l returnăm cat de repede posibil.

Parcarea autovehicule. Parcarea maşinilor turistilor este gratuită. Toate maşinile sunt parcate pe riscul proprietarului autovehiculului. Casa Cu Tei nu își asumă responsabilitatea pentru deterioarea vehiculelor, disparitia dotărilor interioare /exterioare vehicul, pe durata parcării pe proprietatea locatiei.

Siguranta sanitară. La Casa Cu Tei sunt implementate protocoalele de siguranta, iar masurile luate asigura un sejur linistit, prin: dezinfectarea camerei inaintea fiecarui check-in, folosirea solutiilor si a echipamentelor de dezinfectare aprobate de Ministerul Sanatatii, dotarea fiecarei camere cu pahare de unica folosinta, prezenta aparatelor de dezinfectare in spatiile comune, pastrarea distantarii conform normelor in vigoare, purtarea echipamentului de protectie de catre personalul locatiei.

Mentiuni. Casa Cu Tei isi rezerva dreptul de a nu accepta clienţi care sunt sub influența alcoolului/ drogurilor, care perturbă liniştea celorlalți turisti, nu respectă regulile și politicile locatiei, provoacă stricăciuni, încearcă să aducă în locatie boxe, aparatura audio-video, substanțe interzise, inflamabile, toxice etc.

Oaspeții care refuză să respecte aceste reguli menite să asigure siguranța tuturor oaspeților, vor fi evacuați fără să se restituie taxa de rezervare, în cazul în care ea există.

Casa Cu Tei își rezervă dreptul de a supune modificarilor  politicile și setul de reguli ale casei pe site-ul locatiei fără nicio  avertizare prealabilă. Orice modificare făcută public pe site înainte de check-out este considerată parte a acordului făcut odată cu rezervarea. O copie a acestui set de reguli și politici ale hotelului se află la recepție, disponibile la cerere.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGEREA SI RESPECTUL ACORDATE!