Tarife Camere

TIP CAMERA1 mar – 15 iun15 iun – 30 sept15 iun – 30 sept1 oct – 1mar
INCLUDEMIC DEJUNMIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC-DEJUN &
ACCES PISCINA
MIC DEJUN
Duminica - JoiVineri -Sambata
Camera
Dubla SUPERIOARA
330 lei
/ noapte
350 lei
/ noapte
380 lei
/ noapte
330 lei
/ noapte
Camera
Dubla STANDARD
Cu balcon
300 lei
/ noapte
320 lei
/ noapte
350 lei
/ noapte
300 lei
/ noapte
Camera
Dubla STANDARD
Fara balcon
300 lei
/ noapte
300 lei
/ noapte
330 lei
/ noapte
300 lei
/ noapte
Camera
ECONOMY
(tip mansarda)
Fara balcon
250 lei
/ noapte
280 lei
/ noapte
300 lei
/ noapte
250 lei
/ noapte

Check-in: 14:00 – 20:00

Check-out: 08:30 – 11:00

 • Pentru confirmarea și securizarea rezervării, este necesara achitarea unui avans in valoare de 30% din contravaloarea sejurului sau prima noapte de cazare (in cazul in care se rezerva 1-2 nopti de cazare).
 • Diferenta se va achita la sosirea la pensiune (check-in).
 • Se consideră rezervare garantată doar rezervarea pentru care a fost încasat avansul menționat mai sus.
 • Avansul se poate achita numerar, cu cardul, prin virament sau cu tichete de vacanta valabile.
 • In cazul anularii rezervarii, avansul nu se returneaza. Recomandam in acest caz reprogramarea rezervarii pentru o perioada stabilita de comun acord, in functie de disponibilitatile existente.
 • Avansul nu este rambursabil in caz de no-show. In caz de neprezentare, ne rezervăm dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
 • Dacă intenționați să ajungeți la Casa cu Tei după prima noapte rezervată a sejurului este necesar să ne anunțați cu 7 zile lucrătoare înainte de check-in pentru a evita anularea rezervarii.
 • In cazul plecarii inainte de termen, politica locatiei noastre este de a nu returna contravaloarea serviciilor achitate.

 

Formularul de rezervare se considera solicitare de confirmare a disponibilitatii serviciilor de cazare. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii.

La rezervare vă dați acceptul de va folosi adresa de email pentru eventuale comunicări pe email din partea proprietății. În caz contrar un email de refuz este suficient pentru a opri astfel de comunicări.

La Casa Cu Tei nu se permite cazarea unui numar mai mare de turisti decat cel mentionat in formularul de rezervare, indiferent de varsta turistilor. In situatii exceptionale se poate modifica tipul camerei rezervate, sau numarul de camere, in limita disponibilitatii si cu achitarea diferentelor de pret (tarife receptie) generate de modificarea respectiva.

Ore de liniste: 22.00- 8.00 respectiv 13.00 – 15.00, intervale in care este interzisa stationarea in lobby sau pe holurile hotelului. Va rugam sa respectati ceilati oaspeti! Comportamentele inadecvate precum alergatul/tipatul pe holuri, trantitul usilor sau alte actiuni care pot deranja restul turistilor cazati nu sunt acceptate.

Program de servire a meselor in restaurant/terase: 8:30-21:00. In restaurant si in spatiile comune nu se accepta consumul de bauturi si alimente achizitionate din afara locatiei noastre. Mesele incluse in pachetul turistic se servesc conform programului comunicat, respectiv: mic dejun 8.30 – 10.30, pranz 12.30-15.00, cina 19:00 – 21.00.

Animalele de companie indiferent de rasa, talie, etc nu sunt acceptate in interiorul locatiei.

TARIFE INCEPAND DE LA 230 LEI

Camere cu Balcon

TARIFE INCEPAND DE LA 180 LEI

Camere fara Balcon

Rezervari

Acceptam plata cu tichete si carduri de vacanta.

  Vrei sa faci un CADOU cuiva drag?

  Cumpara un Voucher in valoare de 300 lei pana la 1500 lei pe care il poti folosi timp de 1 an